• +90 212 221 94 76
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Gizlilik Politikası

http://ozgurzaman.com adresinden erişilebilen Özgür Zaman'da ana önceliklerimizden biri ziyaretçilerimizin mahremiyetidir. Bu Gizlilik Politikası belgesi, Özgür Zaman tarafından toplanan ve kaydedilen bilgi türlerini ve bunları nasıl kullandığımızı içerir.

Ek sorularınız varsa veya Gizlilik Politikamız hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Bu Gizlilik Politikası, yalnızca çevrimiçi faaliyetlerimiz için geçerlidir ve Özgür Zaman'da paylaştıkları ve/veya topladıkları bilgilerle ilgili olarak web sitemizi ziyaret edenler için geçerlidir. Bu politika, çevrimdışı veya bu web sitesi dışındaki kanallar aracılığıyla toplanan hiçbir bilgi için geçerli değildir. Gizlilik Politikamız, Ücretsiz Gizlilik Politikası Oluşturucu yardımıyla oluşturulmuştur.

Razı olmak
Web sitemizi kullanarak, Gizlilik Politikamızı kabul etmiş ve şartlarını kabul etmiş olursunuz.

Topladığımız bilgiler
Sizden istenen kişisel bilgiler ve neden istendiği, kişisel bilgilerinizi vermenizi istediğimiz noktada size açıklığa kavuşturulacaktır.

Bizimle doğrudan iletişime geçerseniz, adınız, e-posta adresiniz, telefon numaranız, bize gönderebileceğiniz mesajın ve/veya eklerin içeriği ve vermeyi seçebileceğiniz diğer bilgiler gibi sizinle ilgili ek bilgiler alabiliriz.

Bir Hesap için kaydolduğunuzda, ad, şirket adı, adres, e-posta adresi ve telefon numarası gibi öğeler dahil olmak üzere iletişim bilgilerinizi isteyebiliriz.

Bilgilerinizi nasıl kullanıyoruz
Topladığımız bilgileri aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli şekillerde kullanırız:

Web sitemizi sağlayın, çalıştırın ve bakımını yapın
Web sitemizi geliştirin, kişiselleştirin ve genişletin
Web sitemizi nasıl kullandığınızı anlayın ve analiz edin
Yeni ürünler, hizmetler, özellikler ve işlevler geliştirin
Size web sitesiyle ilgili güncellemeleri ve diğer bilgileri sağlamak ve pazarlama ve promosyon amaçları için müşteri hizmetleri de dahil olmak üzere doğrudan veya ortaklarımızdan biri aracılığıyla sizinle iletişim kurmak
sana e-posta gönder
Dolandırıcılığı bulun ve önleyin
Log dosyaları
Özgür Zaman, günlük dosyalarını kullanma konusunda standart bir prosedür izler. Bu dosyalar, ziyaretçileri web sitelerini ziyaret ettiklerinde günlüğe kaydeder. Tüm barındırma şirketleri bunu yapar ve barındırma hizmetleri analitiğinin bir parçasıdır. Günlük dosyaları tarafından toplanan bilgiler arasında internet protokolü (IP) adresleri, tarayıcı türü, İnternet Servis Sağlayıcısı (ISP), tarih ve saat damgası, başvuru/çıkış sayfaları ve muhtemelen tıklama sayısı yer alır. Bunlar, kişisel olarak tanımlanabilir herhangi bir bilgiyle bağlantılı değildir. Bilgilerin amacı, eğilimleri analiz etmek, siteyi yönetmek, kullanıcıların web sitesindeki hareketlerini izlemek ve demografik bilgileri toplamaktır.

Çerezler ve Web İşaretçileri
Diğer tüm web siteleri gibi Özgür Zaman da 'çerezler' kullanır. Bu çerezler, ziyaretçilerin tercihleri ​​ve ziyaretçinin eriştiği veya ziyaret ettiği web sitesindeki sayfaları içeren bilgileri depolamak için kullanılır. Bilgiler, web sayfası içeriğimizi ziyaretçilerin tarayıcı türüne ve/veya diğer bilgilere göre özelleştirerek kullanıcıların deneyimini optimize etmek için kullanılır.

Çerezler hakkında daha genel bilgi için lütfen Gizlilik Politikası Oluşturucu'daki "Çerezler" makalesini okuyun.

Google DoubleClick DART Çerez
Google, sitemizde üçüncü taraf satıcılardan biridir. Ayrıca, www.website.com ve internetteki diğer siteleri ziyaretlerine dayalı olarak sitemizin ziyaretçilerine reklam sunmak için DART çerezleri olarak bilinen çerezleri kullanır. Ancak ziyaretçiler, https://policies.google.com/technologies/ads adresindeki Google reklam ve içerik ağı Gizlilik Politikasını ziyaret ederek DART çerezlerinin kullanımını reddetmeyi seçebilirler.

Reklam Ortaklarımız
Sitemizdeki bazı reklamverenler çerezler ve web işaretçileri kullanabilir. Reklam ortaklarımız aşağıda listelenmiştir. Reklam ortaklarımızın her birinin, kullanıcı verileriyle ilgili politikaları için kendi Gizlilik Politikası vardır. Daha kolay erişim için, aşağıda Gizlilik Politikalarına köprü oluşturduk.

Google

https://policies.google.com/technologies/ads

Facebook 

https://www.facebook.com/policies/ads/

Reklam Ortakları Gizlilik Politikaları
Özgür Zaman'ın reklam ortaklarının her birinin Gizlilik Politikasını bulmak için bu listeye başvurabilirsiniz.

Üçüncü taraf reklam sunucuları veya reklam ağları, ilgili reklamlarında kullanılan çerezler, JavaScript veya Web İşaretçileri gibi teknolojiler ve Özgür Zaman'da görünen ve doğrudan kullanıcıların tarayıcısına gönderilen bağlantılar kullanır. Bu gerçekleştiğinde otomatik olarak IP adresinizi alırlar. Bu teknolojiler, reklam kampanyalarının etkinliğini ölçmek ve/veya ziyaret ettiğiniz web sitelerinde gördüğünüz reklam içeriğini kişiselleştirmek için kullanılır.

Özgür Zaman'ın üçüncü taraf reklamcılar tarafından kullanılan bu çerezlere erişimi veya bunlar üzerinde kontrolü olmadığını unutmayın.

Üçüncü Taraf Gizlilik Politikaları
Özgür Zaman'ın Gizlilik Politikası, diğer reklam verenler veya web siteleri için geçerli değildir. Bu nedenle, daha ayrıntılı bilgi için bu üçüncü taraf reklam sunucularının ilgili Gizlilik Politikalarına başvurmanızı tavsiye ediyoruz. Belirli seçeneklerden nasıl vazgeçileceğine ilişkin uygulamalarını ve talimatlarını içerebilir.

Bireysel tarayıcı seçenekleriniz aracılığıyla çerezleri devre dışı bırakmayı seçebilirsiniz. Belirli web tarayıcılarıyla tanımlama bilgisi yönetimi hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek için tarayıcıların ilgili web sitelerinde bulunabilir.

CCPA Gizlilik Hakları (Kişisel Bilgilerimi Satmayın)
CCPA kapsamında, diğer hakların yanı sıra, California tüketicileri aşağıdaki haklara sahiptir:

Bir tüketicinin kişisel verilerini toplayan bir işletmenin, bir işletmenin tüketiciler hakkında topladığı kişisel verilerin kategorilerini ve belirli parçalarını ifşa etmesini isteyin.

Bir işletmenin, tüketici hakkında topladığı tüm kişisel verileri silmesini isteyin.

Tüketicinin kişisel verilerini satan bir işletmenin, tüketicinin kişisel verilerini satmamasını talep edin.

Bir istekte bulunursanız, size yanıt vermek için bir ayımız var. Bu haklardan herhangi birini kullanmak isterseniz, lütfen bizimle iletişime geçin.

KDKK Veri Koruma Hakları


Tüm veri koruma haklarınızın tam olarak farkında olduğunuzdan emin olmak istiyoruz. Her kullanıcı aşağıdaki haklara sahiptir:

Erişim hakkı – Kişisel verilerinizin kopyalarını talep etme hakkına sahipsiniz. Bu hizmet için sizden küçük bir ücret talep edebiliriz.

Düzeltme hakkı – Yanlış olduğuna inandığınız herhangi bir bilgiyi düzeltmemizi talep etme hakkınız vardır. Ayrıca, eksik olduğuna inandığınız bilgileri tamamlamamızı talep etme hakkına da sahipsiniz.

Silme hakkı – Belirli koşullar altında kişisel verilerinizi silmemizi talep etme hakkına sahipsiniz.

İşlemeyi kısıtlama hakkı – Belirli koşullar altında kişisel verilerinizin işlenmesini kısıtlamamızı talep etme hakkına sahipsiniz.

İşlemeye itiraz etme hakkı – Belirli koşullar altında kişisel verilerinizi işlememize itiraz etme hakkınız vardır.

Veri taşınabilirliği hakkı – Topladığımız verileri belirli koşullar altında başka bir kuruluşa veya doğrudan size aktarmamızı talep etme hakkınız vardır.

Bir istekte bulunursanız, size yanıt vermek için bir ayımız var. Bu haklardan herhangi birini kullanmak isterseniz, lütfen bizimle iletişime geçin.

Çocuk Bilgileri


Önceliğimizin bir diğer parçası da interneti kullanırken çocuklara koruma sağlamaktır. Ebeveynleri ve velileri çevrimiçi etkinliklerini gözlemlemeye, katılmaya ve/veya izlemeye ve yönlendirmeye teşvik ediyoruz.

Özgür Zaman, 13 yaşın altındaki çocuklardan bilerek Kişisel Tanımlanabilir Bilgi toplamaz. Çocuğunuzun bu tür bilgileri web sitemizde sağladığını düşünüyorsanız, hemen bizimle iletişime geçmenizi şiddetle tavsiye ederiz ve derhal elimizden gelenin en iyisini yapacağız. bu tür bilgileri kayıtlarımızdan kaldırın.


© 2021 Ozgur Zaman. All Rights Reserved. Powered by Arse